Te rejat e fundit...

E hene, 3 Jan 2015
Kompania jone shpreh interesimin e saj per bashkepunime me partnere te mundshem brenda e jashte vendit dhe eshte e gatshme te vendose kontrata.Ajo realizon edhe transportin me mjetet e saj.
Lexo me teper

Mireseerdhet ne Melgushi.com

Melgushi shpk eshte themeluar ne vitin 1993 dhe ka punuar specifikisht per tregjet Europiane. Per momentin kompania punon me Fasson por planifikon te prodhoje branded e saj duke mundesuar nje cikel te mbyllur prodhimi ne fabrike.
Lexo me teper